+ 381 021 718 399
+ 381 064 223 15 36
info@bella.org.rs
Facebook Twitter

Prijatelji Belle

Azil "Bella" opstaje isključivo uz pomoć donacija fizičkih lica dobre volje i privatnih firmi. Ovim putem želimo da se zahvalimo svima onima koji brinu o našim kucama i pomažu azilu da opstane sve ove godine. S' obzirom na to da azil nema podršku grada Novog Sada, kao ni lokalne zajednice, svaka pomoć je dobrodošla i neizmerno smo vam zahvalni na njoj!

Veliko hvala svim fizičkim licima i preduzećima koja nesebično pomažu azil, bilo jednokratnim, bilo mesečnim donacijama u novcu, hrani i uslugama.

Na velikodušnoj pomoći posebno se zahvaljujemo: predsednici "Društva za zaštitu životinja i prirode Đurđevo", Moniki Brukner; direktoru "Novosadskog humanitarnog centra", prof. Perici Mandić; Saši Novicki (bez čijeg traktora, azil u zimskim mesecima ne bi mogao da funkcioniše); stolarskoj radionici "Đepeto" (vlasniku Mićku, bez čijeg kombija dostavljanje hrane u azil ne bi bilo moguće); dr. Nadi Prokić; Advokatskoj kancelariji Ristić; Radiju "021" (voditelju Copetu i ekipi); Dragani Toković; Draganu Lončaru; pekari "Zdravo dobro" iz Novog Sada; Advokatu Predragu Bogovcu; Preduzeću "Halogen" iz Novog Sada; itd.

Ukoliko i Vi želite da postanete prijatelj azila i da pomognete naš rad, donacijama, sponzorstvom ili volontiranjem, pogledajte stranicu KAKO POMOĆI.

Ukoliko želite da se reklama i Vaše firme nađe na ovoj stranici, kontaktirajte nas.

Prijatelji Belle
Warning: include(footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/bella_user/bella.org.rs/prijatelji.php on line 187

Warning: include(): Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/bella_user/bella.org.rs/prijatelji.php on line 187